CANDY START SLAB

  • Candy CrushStart prost pe bursă

Dezamăgire pentru King Digital. Compania din spatele jocului de succes pentru smartphone, Candy Crush, a asistat la o scădere bruscă a prețurilor în debutul său pe piața de capital. Situația a amintit instantaneu despre startul prost al celor de la Facebook.

 

Debutul bursier de la New York al producătorului de jocuri pentru computere, King Digital, a fost dezamăgitoare. Primul preț al companiei din spatele popularului joc de smartphone Candy Crush a fost miercuri la 20,50 dolari, care a fost cu 9% mai scăzut decât prețul de emisiune al acțiunilor.

 

În continuare prețurile au mai scăzut chiar și cu 20% sub pragul de 20 de dolari. Acest lucru se arată în piața de valori ca un semn rău. În mod similar, acțiunile Facebook arată într-un grafic că la scurt timp după IPO-ul de acum 2 ani a mers în jos cu mult, fiind nevoie de multă vreme pentru a recupera pierderea.

 

King Digital a luat din listarea de la bursă fix 500 de milioane de dolari. Spre deosebire de multe alte companii tinere de internet, compania face un profit, iar anul trecut acesta s-a situat la suma de 568 milioane de dolari, dintr-o cifră de afaceri de 1,9 miliarde. Cu toate acestea, analiștii critică dependența uriasă de un singur produs.

 

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/candy-crush-firma-king-digital-legt-fehlstart-an-der-boerse-hin-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 2