Cântăreața franceză Sheila anunță moartea fiului său, Ludovic Chancel

Cântăreața franceză Sheila a anunțat moartea fiului său, Ludovic Chancel, în vârstă de 42 de ani, într-un comunicat difuzat sâmbătă, informează France Presse.

”Sheila anunță cu durere moartea fiului său, Ludovic, care s-a produs în noaptea de 7 spre 8 iulie”, se spune în acest comunicat transmis de managerul artistei, Stéphane Letellier-Rampon.

”Înmormântarea va avea loc în intimitatea familiei”. ”Pentru a respecta o mama îndurerată, nu va exista nici un răspuns din partea Sheilei sau a anturajului său la orice solicitări ale mass-media”, subliniază textul.

Cauzele decesului nu au fost precizate.

Ludovic Chancel a fost singurul fiu al Sheilei — al cărei nume real este Annie Chancel — și al cântărețului francez Ringo (Guy Bayle). Căsătorit în 1973, cuplul foarte mediatizat a divorțat în 1979.

Ludovic Chancel nu a ascuns relația proastă cu mama sa, într-o carte publicată în 2005, în care îi reproșează că nu a avut suficientă grijă de el.

El s-a căsătorit în 2013 cu fotomodelul venezuelean Sylvie Ortega Munos. ”Micul meu Kitty, ai plecat să vezi dacă Raiul există”, a scris ea pe contul său de Facebook. ”Te-ai născut pe 7 (7 aprilie 1975—n.a.), numărul tău norocos, și te-ai dus pe 07/07/2017. Sunt de neconsolat. Durerea mea este imensă”, a adăugat ea.

Sheila, în vârstă de 71 de ani, care a fost supranumită ”mica mireasă a francezilor” în anii 1960, pregătește un nou album și urma să performeze în această vară la Paris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 88