CAO SI AMENDA CET?

apa-scumpa-oradea

CAO SI AMENDA CET?

                                Amenda CET e de circa 33 de mil de euro iar economiile din licitatii la CAO sunt de circa 28 de milioane de euro. Desigur ca nu in aceasta amenda vor fi investiti acesti bani ci Compania de Apă Oradea (CAO), ii vor folosi  tot în județul Bihor ca urmare a acceptului dat de Ministerul Mediului (prin care CAO derulează în Oradea și Bihor proiectul Aparegio) și de cel al fondurilor europene.

Primarul Ilie Bolojan a afirmat ca datorita  acestei posibilități de infuzie de capital, toți locuitorii din Oradea vor avea acces la apă curentă și canalizare urmand ca si Zona Metropolitană Oradea să beneficieze de o parte semnificativa din localități precum Sânmartin, Oșorhei, Giriș, Nojorid și Sântandrei.

S-a precizat că vor fi făcute și lucrările din zona Finiș, acolo unde Consiliul Județean a reușit să deblocheze situația, astfel comuna Finiș va avea sistem de canalizare ca si comuna Tinca.

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile…………Dupa ce-o luat leafa de la CAO, intr-o zi ii cumpara ta-su lu’ Bula o pereche de sandale. Ajunge acasa, le da lu’ Bulisor sa le incalte si il scoate prin centrul orasului la plimbare ca sa-l admire toata lumea. Merg astia ce merg si ii zice Bulisor lu’ tac-su:

– Tataaaa, “alecuie” sandalele…

– Ale tale Bulisor, iti plac?

– Sunt frumoase tata, da “alecuie” sandalele…

– Ale tale Bula. Se mai plimba ei ce se mai plimba…

– Tataaaaaaaaaaaaa, “alecuie” sandaleleeeeeeeeeee…

– Ale tale idiotule, ce nu ma crezi? Se mai plimba astia ce se mai plimba…

– Tataaaaaaaaaaaaa, “alecuie” sandaleleeeeee…

– Ale tale imbecilule! Si ii trage o mama de bataie. Lacrimi peste lacrimi:

– Nuuuuuu taaaataaaaa, “ale cuie” sandaleleeee si ma-nteaaaaapaaaaaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 29