Capitalismul dur-Daimler se desparte de o firma unde muncitorii lucrau 10 ore pe zi

mercedes-sls-amg-11m

Daimler se desparte de Sarah Wiener

Autoconcernul Daimler și-a încheiat contractul cu firma bucătăresei de televiziune Sarah Wiener potrivit informațiilor Spiegel. Motivul este faptul că acolo angajații lucrau peste zece ore pe zi.

Ce este prea mult, este prea mult. Daimler AG a încetat contractele cu două firme ale grupului Sarah-Wiener în mod subit din data de 30 noiembrie. Angajații au fost ținuți ilegal la locul de muncă peste zece ore zilnic, încălcări grave ale principiilor sociale ale producătorului de automobile pentru lucrătorii cu contract. O echipa de auditori din partea Daimler a descoperit acest lucru și a adus dovezi care să reflecte informațiile din timpul inspecțiilor din luna octombrie.

Daimler plătește anual peste 700.000 de euro la Muzeul de Gastronomie SW din Restaurantul Muzeului Mercedes din Stuttgart și către Sarah Wiener GmbH ca și operator al oaspeților din centrul de clienți de la Bremer. Pentru asta, companiile restaurantelor trebuie să opereze în regie proprie.

Bucătăreasa de televiziune Wiener nu a fost de găsit pentru a oferi comentarii. Încălcările au fost corectate, dar separarea s-a făcut de comun acord.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/daimler-kuendigt-vertraege-sarah-wiener-a-1010473.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 77