casa lui hitler

_dfgdsf_2911051b

 

Casa lui Adolf Hitler ar putea deveni centrul imigranţilor
În conformitate cu noile planuri ale guvernului austriac, casa în care s-a născut Adolf Hitler ar putea deveni o școală de limbi străine pentru imigranți.Un purtător de cuvân al ministrului de interne, Alexander Marakovits, a declarat pentru The Tlegraph: ” Pentru noi, având în vedere sensul aceastei clădiri, este important să o folosim într-un mod care aduce beneficii oamenilor. ”

Ministerul a avut discuții pentru mai mult de un an, cu proprietarul clădirii, o femeie locală, pensionară, care insistă să rămână anonimă. Potrivit presei locale, aceasta a respins sugestiile pentru ca locuinţa să fie transformata  într-un memorial anti – nazist, și a refuzat chiar și autoritățile orașului de a pune o placă pe clădirea, de teama ca ar putea provoca atacuri ale neo- naziștilo sau anti- fasciștilor. Până în urmă cu doi ani, clădirea a fost folosită ca un centru de zi pentru persoanele cu dificultăți de învățare. Iar conform planului, după o renovare extinsă, clădirea ar putea fi folosit ca un centru de școală de limbi și integrarea migranților.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/austria/10830750/Adolf-Hitlers-house-could-become-immigrants-centre.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 57