CASCA CU MICROUNDE POATE SA-TI SALVEZE VIATA

System+Delivery+Medfield3

S-a inventat casca cu microunde, care poate identifica un accident vascular cerebral
Oamenii de stiinta spun ca au conceput o casca care poate determina rapid daca un pacient a avut un accident vascular cerebral. O noua casca cu microunde oferă posibilitatea de a vedea accidentul vascular cerebral și are potențialul unui posibil instrument pentru camerele de urgenta viitoare. Cercetările publicate in, IEEE Transactions, pe Biomedical Engineering, dezvăluie faptul că acestă nouă invenţie ar putea salva vieti si ar putea diagnostica, corect şi clar diferite tipuri de accidente vasculare cerebrale la pacienti.

Pacienții care suferă de un accident vascular cerebral necesita un diagnostic rapid și o acțiune rapidă a medicilor pentru a putea supravieţui, iar casca cu microunde poate fi benefică. Aceasta utilizează microundele pentru a determina dacă, problema este cauzată de sângerare sau un cheag. Cercetătorii lucrează încă la dezvoltarea acestei căşti, astfel încât produsul final se poate diferenţia de actualul prototip.

Căștile de protecție vor folosi microundele pentru a crea o imagine a creierului, pe care medicii sau alte cadre medicale o vor utiliza în timpul diagnosticelor. Profesionistilor din domeniul medical vizualizează căștile cu microunde, ca instrumente utile care ar putea deveni dispozitive portabile și de ajutor intr-o varietate de situații.  Însă înainte de a fi disponibilă în spitale, casca va fi testată riguros, spun cercetătorii.
http://www.bbc.com/news/health-27866391

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =