Castig pentru loteria virtuala

9695222

Un plus de 28%
Cu un câștig gros în cursul de piață, cota de preț a furnizorului de loterie pe internet Tipp24 s-a situat în cursul zilei de luni în topul Sdax. Cu un plus de peste 28%, hârtiile de valoare au urcat după-amiază la valoarea de 33,68 de euro și astfel au marcat cel mai înalt nivel al lor din ultimele șase săptămâni.

Desigur că Tipp24 beneficiază, conform brokerilor, de scutirea filialei britanice de la 1 decembrie 2014 de obligația de a achita impozit pe venitul fiscal obținut din afara Marii Britanii. În ultimele patru trimestre această schimbare a impozitării veniturilor din jocuri, în valoare de 16,5 milioane de euro s-a reflectat automat în costuri mai mici pentru Tipp24.

Acțiunile au stagnat la sfârșitul lunii iulie și a lunii august, după două avertismente de profit emise de companie, spune un broker. Restul cursului se modifică acum în consecință. De la prețurile maxime de 60 de euro înresgistrate în luna aprilie, prețul de 26 de euro pe titlu arată că acesta a scăzut la mai puțin de jumătate din valoarea inițială.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Tipp24-Aktie-stuermt-voran-article13772086.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2