Câștig record la loteria germană

3dff943b8bae768ea22a3740f3d57adb

O mână norocoasă la făcut integrame a adus pentru o un domn sau o doamnă din landul german Rheinland nici mai mult nici mai puțin decât 76 milioane de euro. Iar identitatea fericitului câștigător sau fericitei câștigătoare a fost deja confirmată.

Câștigătorul sau câștigătoarea celei mai mari sume din istoria loteriei germane a contactat societatea pentru a-și verifica identitatea. Încă este neclar dacă este vorba despre un domn sau o doamnă, însă fericita persoană câștigătoare este mai bogată din acest moment cu 76,8 milioane de euro.

După Sfintele Sărbători de Paște câștigătorul s-a prezentat direct la Westlotto, confirmă Axel Weber la Münster, purtător de cuvânt al soecietății loteriei germane, potrivit informațiilor WDR. Biletul este în acest moment verificat prin procedurile standard aplicabile în aceste situații, mai adaugă Weber.

Dacă totul merge bine, această sumă enormă va ajunge foarte posibil deja de săptămâna viitoare în contul câștigătorului. Însă societatea a fost rezervată în privința informațiilor despre persoana câștigătoare. Întâi trebuie să se aștepte rezultatul procedurilor de verificare, iar apoi să se obțină acordul persoanei în cauză pentru dezvăluirea identității ei.

În mod diferit față de loteria tradițională germană, unde se extrag 6 numere din 49, la Eurojackpot pot să ia parte toți jucătorii din 17 state europene. Pentru a lua acest jackpot, trebuie să ghicești 5 numere din 50, precum și 2 numere din alte 10. Acesta reprezintă noul record de câștig al unui german, care a ghicit numerele 9-10-19-20-35, precum și cele două cifre 3 și 4. Probabilitatea statistică de a câștiga la acest joc este de 1 la 95 de milioane, potrivit celor de la Westlotto.

http://www.n-tv.de/panorama/Rekordgewinner-meldet-sich-article17335151.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =