Cât de prost se vând ceasurile Apple?

RTR4WSHN

Pentru Apple este o excepție notabilă: Apple Watch se vinde în SUA ceva mai ieftin decât până acum. Asta hrănește zvonurile că ceasul nu este un produs de succes ci doar un accesoriu plictisitor.

Este o căutare disperată pentru o majorare a vânzărilor, sau este Apple Watch cu adevărat o dezamăgire? În cazul cifrelor vânzărilor, ceasul Apple este modest și multă lume speculează faptul că dispozitivul se vinde scump.

Din acest motiv Apple face un pas neobișnuit pentru speculatori: în unele magazine din SUA dispozitivul este mai ieftin decât până acum. Cine vizitează anumite magazine Apple din California și din Massachusetts pentru a cumpăra un iPhone, primește seria Watch Sport sau doar Watch pentru un preț cu 50 de dolari mai redus.

Pare o reducere mare, dar nu este. Cine își cumpără cel mai ieftin iPhone și cel mai ieftin ceas economisește doar 5,6% și plătește în schimb sute de dolari. Oferta este valabilă doar până la mijlocul lunii.

În ciuda reducerii destul de modeste de preț, pasul este de remarcat, deoarece Apple se poziționează consecvent ca și ofertant de produse premium. Iar asta înseamnă că, clienții trebuie să fie pregătiți să scoată din buzunar mulți bani pentru un dispozitiv Apple.

Chiar și Apple a anunțat faptul că va vinde ceasurile și în lanțul de magazine Target, iar acest lucru a provocat surprindere. Target nu este locul tipic de vânzare pentru produse premium scumpe.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Wie-schlecht-verkauft-sich-Apples-Uhr-article16271206.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =