Catastrofa de incendiu dar si de organizare rutiera la ungurii vecini, in weekend

Snapshot 2015-06-22 20-23-56

Miscarea face bine. Asa ca vineri seara impreuna cu un coleg de breasla de la un ziar oradean maghiar am luat-o pe jos vreo patru km sa vedem de ce stateam de doua ore cu masina in drum si nu se intimpla nimic, stiind ca e vorba de un accident in localitatea Kenderes, indata dupa Szolnok.

Ajunsi la fata locului, am aflat ca era vorba de un camiom de Cluj cu lacuri si vopsele care a ars integral-noi vedeam doar cenusa si resturi carbonizate-si inca ceva, o organizare ingrozitoare a politistilor locali.

Am stat si fotografiat cale de aproape doua ore. Dar ce credeti ca vedeam; sub prefacatoria ca fac ceva, pompierii, politistii erau preocupati cum sa filmeze si sa trimita pe facebook la prieteni si cunostinte imagini de la locul accidentului.

I-am urmarit atent si cronometrat timpul (oricum nu aveam ce sa fac-drumul era blocat de sute de masini in ambele sensuri)-cel putin o ora sutele de persoane care asteptau puteau ajunge mai devreme la destinatie.

Gasiti aici imagini care spun mult mai mult decat cuvintele mele.

Si inca ceva, atentie celor care transporta vopsele si lacuri, nu va jucati cu focul si valoarea marfii-focul e spectaculos dar paguba e imensa. Sadoveanu avea o vorba, mucalit cum era, “frumoase’s casele ‘n Bucovina, mai ales cand ard”..-:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 32