Ce au in comun cei mai bogati oameni ai Americii

20150403183146-spark-sparkler-creativity-imagination-fireworks

Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a te imbogati în America. Aceasta este una dintre cele mai mari idei descoperite la ultima lista a Forbes care prezinta cei mai bogati 400 de americani. Sunt atât de mulți americani bogați în zilele noastre că cei 113 miliardari nu au putut  chiar sparge clasamentul. Doar ca, pentru a intra acum pe lista este mai greu decât a fost vreodată, de la primul numar din 1982.

În cele ce urmeaza, veti putea descoperi o trăsătură comună a celor mai bogați lideri. Investitorii obișnuiți – ca tine și mine – vor descoperi o lecție cheie care ne va permite să creștem portofoliile noastre la fel ca super-bogații.

Investeste ca Buffett, Gates și Zuckerberg
Unul dintre primele lucruri pe care le observi din examinarea listei este că nu vei gasi pe cineva acolo care a făcut miliardele lucrând la un loc de muncă cu un program de la 9 la 5. De asemenea, nu vei nota pe nimeni acolo, care a câștigat la loterie sau a dat o spargere în Vegas. Din păcate, aceste câștiguri pur și simplu nu sunt comune cu a celor cu adevărat bogați.

Atunci, ce trebuie să faci pentru a ajunge pe listă?

Există, de fapt, o trăsătură comună incontestabila. Fiecare individ deține active in afaceri care au devenit “mașini compoundare” asa cum ii place lui Warren Buffett să spună. Cel mai evident mod, desigur, să deții active este sa devii un antreprenor cum ar fi Bill Gates sau Mark Zuckerberg. Ei au pus capitalul la risc pe termen lung, și în cele din urmă sunt răsplătiți enorm pentru viziunea și răbdarea lor. Permițând creațiile lor sa se dezvolte timp de zeci de ani este piesa esențială pentru a crea o avere masivă.

Desigur, cei mai multi dintre noi nu vom fi niciodată ca Mark Zuckerberg sau Bill Gates.

Asadar, cum putem crea o avere fără a ne muta la Silicon Valley ?

O modalitate mai ușoară de a crea bogăție masivă

O strategie eficientă este de a investi în întreprinderi restante pe termen lung. Identificarea unui Apple sau Amazon timpuriu putea duce la creșterea investiției inițială cu zece, douăzeci, chiar și o sută de ori mai mare decât suma inițială.

Acest lucru ne conduce la o perspectiva cheie învatata de la cei mai bogati americani. Ei au avut o mentalitate diferită fata de cea a investitorilor care tranzacționează în și în afara stocurilor de zi cu zi. Avand o orientare  pe termen lung si o rabdare pentru a lasa activele sa se dezvolte in timp este motivul pentru care mulți sunt în vârful listei.

https://www.entrepreneur.com/article/254910

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 14