CE-A FOST IERI

peacock2CE-A FOST IERI

Bazinul olimpic din Oradea s-a inchis, pentru reparatii, pentru cat timp nu se stie. Cel putin Administrația Imobiliară Oradea este onesta si nu comunica un termen pentr reluarea activitatii la Bazinul Olimpic, ci va va reveni, fata de CET care, luni, anunta ca avaria ce afecteaza trei zone din oras va fi terminata in doua zile……au trecut patru, iar ieri anunta un nou termen de o saptmina, pe motiv, as spune eu, de incompetenta in evaluare -asa ca, la aragaz sa incalzim apa, dragilor.

Si parca nu era deajuns,vedeti si acest mesaj: “Duminică, 1 septembrie, orele 20 se va face o oprire totală, a întregului sistem, pentru eliminarea unor avarii la Magistrala Oraş, în centrală şi în zona industrială. Reluarea furnizării agentului termic din centrală se va face în cursul nopţii de luni spre marţi, 02/03 septembrie. În această situaţie sunt afectaţi toţi consumatorii racordaţi, direct sau indirect, la sistemul de transport al agentului termic primar din centrală”, spune comunicatul transmis miercuri de Societatea de Termoficare….again-no comments.

Asociaţia crescătorilor de păsări şi animale cu blană „Lotus” Oradea organizeaza duminica 1 septembrie un Targ al animalelor si pasarilor rare.Se vor putea vedea,diferite specii de animale,catei de rasa dar  si pasari, iepuri, gaini, gaste, rate, porumbei, canari, papagali, pauni. Organizatorii ne invita in parcul Balcescu unde va exista si un loc de joaca pentru copii si…atentie un loc pentr specialitati la gratar , care, banuim ca nu are legatura cu pasarile din targ..-).

La posta bihoreana dispar prin reducere, 60 de posturi.Ieri  fiind chiar acolo la op1,am constatat aceeasi “grija bugetara” sa nu sa se schimbe nimic, atmosfera trista,functionari plictisiti samd.Hai sa ne gandim putin, ce am face noi ca si privati cu, incredibila cifra de 5500 de locatii ale postei in ROMANIA-INCREDIBIL ce retea care poate functiona pe diverse domenii.

S-a deschis primul poligon bihorean de airsoft şi tir cu arcul la noi în Oradea, pe strada Oneştilor nr. 11B. Un loc unde va puteti dezvolta capacitatea de concentrare şi îmbunătăţi echilibrul mental, se zice.

Pentru relaxarea de seara va recomand sa mergeti pe CORSO la Moszkva Cafe unde  pana sambata, de la ora 21.00, gratuit puteti viziona cate un documentar pe seara, dedicat  valorilor culturale ale lumii.Marti a fost un film dedicat marelui LEONARD COHEN ale carui cantece vor incanta generatii intregi precum acesta de aici vizionat de 7 milioane de oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 68