Ce să cumperi? Un Tesla Model 3 nou sau un Model S folosit?

Una dintre cele mai comune conversații din ultima vreme se învârte în jurul comparației dintre Tesla Model 3 cu un Model S folosit. În plus, oamenii încearcă să se decidă care mașină este o algere mai bună, în funcție de stil de viață și buget. Conversația este oarecum stranie din moment ce o mașină este modelul de top al companiei și este considerat semnificativ mai scump, iar celălalt este alternativa ieftină și avantajoasă.

Se pare că, cu toate acestea, oferta pentru publicul de rând este de fapt indisponibilă pentru majoritatea oamenilor. Deocamdată și pentru o bună bucată de vreme de acum încolo nu va fi oferită în varianta sa de bază, cea mai ieftină. În prezent un Model 3 costă undeva la 50.000 de dolari, care este departe de a fi ieftin. În timp ce un Model S pornește de la 74.500, există numeroase exemplare folosite care sunt semnificativ mai ieftine, dar au o mulțumime de opțiuni și caracteristici în plus și pot să alimenteze gratuit în Superchargere.

În plus față de toate acestea, Model S este deja încercat și analizat pe toate părțile. Tehnologiile sale funcționează așa cum ar trebui (în mare parte), există analize și teste amănunțite, teste privind accidentele și scoruri de fiabilitate.

Model 3 este un vehicul aflat în primul an de comercializare. Ca și în cazul oricărui model nou există multe lucruri de văzut și determinat. Analizele și testele sunt contradictorii, teste oficiale de impact și scorurile de fiabilitate nu sunt decât parțiale, actualizările se află în stadiile incipiente și există multe probleme care trebuiesc rezolvate.

What To Buy? New Tesla Model 3 Versus Used Model S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 56