Cea mai mică dronă de fotografiat din lume

skeye-nano-drone-with-camera-9
Nano-drona Skeye este un quadcopter mărunt cu cameră foto încorporată. Dispozitivul încape în palmă și poate fi controlat chiar și de amatori, fiind în același timp foarte avantajos din punct de vedere al prețului comparativ cu modelele profesionale.
Ceea ce s-a întâmplat cândva în cazul mașinilor teleghidate, se întâlnește acum la dronele de jucărie.

Iar micile elicoptere au fost în număr mare anul trecut pe listele de dorințe de Crăciun, la loc de cinste împreună cu celebrele hoverboards.
Dar în timp ce noile dispozitive plutitoare sunt adesea amenințate de incendii spontane și explozii, acestea au căpătat o reputație negativă. Printre deliciile publicului se numără acum nano-drona Skeye, care este extrem de ușoară, rapidă și ieftină, iar potrivit producătorilor este și cea mai mică dronă foto din lume.

Dronele cu capabilități foto și video integrate nu sunt ceva nou, dar modelele profesionale precum dronele Phantom de la DJI nu sunt tocmai jucării pentru copii mici, ele fiind grele, de dimensiuni mari și prea scumpe. Cine nu este un cameraman cu ambiții și vrea o dronă mai mult pentru distracție între patru pereți, poate începe liniștit cu un Skeye. Micul dispozitiv măsoară fix 14 grame, iar cu dimensiuni de 4 x 4 x 2,2 centimetri el încape în palma oricui.

http://www.n-tv.de/technik/Das-ist-die-kleinste-Kamera-Drohne-der-Welt-article16808236.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 5