ceasul moto

motorola-moto-360

Moto 360 SmartWatch va fi lansat la începutul lunii iulie
Noul SmartWatch Motorola, Moto 360, cu android Wear, va fi lansat în câteva luni , potrivit unui nou raport. În martie, Motorola şi-a prezentat primul SmartWatch care rulează cu Androidul Google , Wear, un sistem de operare mobil, special conceput pentru smartwatches.

Deși Motorola nu a dezvăluit detalii despre prețuri și orarul de lansare al noului SmartWatch, site-ul francez, Journal du Geek , a obținut niște informații. Conform celor mai recente divulgate, Moto 360 va fi lansat la începutul lunii iulie cu o etichetă de preț de € 249 . Mai multe informatii despre SmartWatch Moto 360 vor fi anuntate in cadrul conferintei Google I / O , programată în perioada 25-26 iunie, în San Francisco .

În cazul în care raportul se dovedește a fi adevărat, Moto 360 va fi lansat după ceasul G, al companiei LG. Între timp, site-ul francez, lesnumeriques a raportat că LG a confirmat faptul că G Watch va fi disponibil în luna iunie, la pretul de € 199. În ceea ce priveşte caracteristicile Moto 360, Mark Randall , vice – presedinte al lanțului de aprovizionare și de operațiuni, a confirmat pentru TrustedReviews : ” Moto 360 este un dispozitiv foarte misto, care noi credem că rezolvă o mulțime de probleme pe care nimeni altcineva nu le-a rezolvat în spațiul wearables”.

http://www.ibtimes.co.uk/motorola-moto-360-android-wear-smartwatch-release-early-july-1449235

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =