CEASUL SAMSUNG

Snapshot 2013-09-26 20-54-49Ceasul inteligent  Samsung

 Ceasul inteligent are un ecran de 1,6 inchi şi funcţionează ca o extensie la anumite smartphone-uri Samsung. Ceasul le permite clienţilor să realizeze poze şi scurte clipuri video, dar poate fi utilizat şi pentru a realiza apeluri, a citi mesaje, şi poate fi controlat prin voce.

În ceea ce priveşte noul smartphone din gama Samsung Note, Galaxy NoteII, acesta este mai uşor (168g) şi mai subţire (8,3 mm) decât modelul anterior şi are un ecran puţin mai mare, de 5,7 inchi. Samsung Galaxy Note II are un display de 5,5 inchi, cântăreşte 183 g şi are o grosime de 9,4 mm.

De asemenea, Galaxy Note 3 vine echipat cu o cameră foto de 13 MP, faţă de camera foto de 8 MP instalată pe modelul Galaxy Note II, iar bateria (3.200 mAh) oferă o durată mai lungă de utilizare.

Samsung Galaxy Note 3 oferă utilizatorilor o experienţă îmbunătăţită în ceea ce priveşte funcţiile multitasking. Prin intermediului noului Multi Window, utilizatorii pot comuta între aplicaţii, fără a închide fereastra sau a deschide o nouă pagină, ceea ce înseamnă că pot folosi simultan mai multe programe. Spre exemplu, se poate scrie un mesaj sau un mail în acelaşi timp în care se navighează pe internet din browser.

Noul terminal de la Samsung va fi disponibil în două variante, de 32 GB şi de 64 GB. În prezent noul model poate fi achiziţionat cu 3.200 de lei de la magazinul online eMag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 37