Cehii cumpără portalul de călătorii Unister

86db0a377f04515d940783d43bbc195d

Un cumpărător din Praga îndrăznește un nou început cu Unister Travel. Compania de investiții Rockaway Capital vrea să pună mâna pe locația de la Leipzig și să o dezvolte. Administratorul insolvenței caută acum oameni interesați pentru alte domenii de activitate ale Unister.

La fix cinci luni după intrarea în insolvență a concernului online de la Leipzig – Unister – afacerile lor cu turism sunt cumpărate acum de un investitor din Cehia. Compania de investiții Rockaway Capital preia activitatea împreună cu toți cei 520 de angajați, după cum au anunțat atât compania de investiții cât și administratorul insolvenței, Lucas Flöther. Prețul de achiziție nu a fost dezvăluit. În pachet fac parte printre altele și portalul ab-in-den-urlaud.de, fluege.de, reisen.de și billigfluege.de.

Creditorii Unister au aprobat deja vânzarea, spune Flöther. Pe data de 31 ianuarie 2017 domeniile de activitate corespunzătoare își vor schimba proprietarul. Toate locațiile companiei vor rămâne în picioare.

Rockaway se descrie ca fiind un investitor de top în Europa de Est și Europa Centrală. Accentul se pune în cadrul companiei pe comerțul online și alte companii de internet, care au potențial mare de creștere. Afacerile turistice ale Unister se potrivesc perfect din punct de vedere strategic cu ambițiile Rockaway Capital, aceștia intenționau să pătrundă pe piața germană, pentru a-și completa portofoliul existent și pentru a extinde gama de servicii.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Tschechen-kaufen-Unister-Reiseportale-article19404126.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1