Cel mai bogat deține aproape jumătate din bogăţia lumii

billionaire-donald-trump-said-he-may-consider-suing-over-being-tricked-into-retweeting-bogus

Cel mai bogat deține aproape jumătate din bogăţia lumii și devine anual to mai bogat
Credit Suisse a dezvăluit cel mai bogat om din lume, este poreclit 1%, devine tot mai bogat și deține aproape jumătate din bogăţia la nivel mondial. Cu toate acestea, în conformitate cu al cincilea raport global al băncii de investiții, persoanele fizice au nevoie de doar 3.650 de dolari ( 2,874 euro), şi valoarea lor de origine, pentru a fi clasificat printre cei mai bogati oameni din lume, pe o bază comparativă.

Cei care dețin 798.000 de dolari și valoarea capitalului propriu din locuinţe sunt clasaţi în top cei mai bogati din lume, și includ giganţii afacerişti, cum ar fi Donald Trump, Warren Buffett și fondatorul Microsoft, Bill Gates.
Credit Suisse estimează că averea privată la nivel mondial va crește la 369 trilioane de dolari până în 2019, cu mai mult de un sfert din creștere provenind din piețele emergente. SUA, cea mai mare economie din lume, încă găzduiește aproape jumătate dintre 128.200 cele mai bogate familii din lume.

Persoanele fizice super bogate sunt definite ca fiind cele cu cel puțin 50 milioane de dolari, iar SUA a adăugat un număr de 9,500 de astfel de oameni începând cu a doua jumătate a anului 2013 până în prima jumătate a anului 2014.
În ciuda concurenței tot mai mare între cele mai bogate persoane din țările emergente, Credit Suisse a declarat ca SUA va rămâne țara cea mai bogată cu mai mult de 114.5 trilioane de dolari până in 2019, comparativ cu 83.7 trilioane de dolari in acest an.
http://www.ibtimes.co.uk/worlds-richest-1-getting-richer-owns-nearly-half-global-wealth-1469867

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =