Cel mai mare shopping center din lume

3289CC005E390EA5

Cel mai mare shopping center din lume
Dubai a fost acum 50 de ani un sat de pescari somnoroși. Acum, emiratul reprezintă o metropolă, gazdă a celei mai înalte clădiri din lume, un aeroport imens și reputația de rai al cumpărăturilor. Iar următoarea lovitură este deja pe țeavă.

Construcția celui mai mare mall din lume este următoarea lovitură plănuită de Dubai pentru a-și consolida imaginea de centru comercial. Mall of the World, ce va avea dimensiunile unui mic oraș va găzdui, de asemenea, șosele acoperite și cel mai mare parc interior de distracții din lume, pe o suprafață totală de 743.000 de metri pătrați, după cum a anunțat guvernul din Emirate. Apartamente mobilate și aproximativ o sută de hoteluri vor atrage până la 180 de milioane de turiști pe an.

În timpul lunilor de vară și anume iunie-septembrie, când temperaturile de afară pot atinge chiar și 50 de grade Celsius, acest mall va permite turiștilor să se bucure de o experiență de cumpărături plăcută sub acoperișul rece din sticlă ce va rămâne închis. În timpul iernii cei șapte kilometri de întindere a promenadelor magnifice ale complexului vor beneficia de aer proaspat nonstop. Însă este încă neclar când urmează să fie demarat acest proiect.

Sheikh-ul Mogammed Bin Rashid Al Maktoum, printre altele deținător al Dubai Holding, ce a fost încredințat cu un mega-proiect, a anunțat că Dubai se axează pe obiective mai mari decât turismul sezonier. Emiratul trebuie să fie o destinație de vacanță pentru întregul an.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Dubai-plant-weltgroesstes-Shopping-Center-article13158986.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 15