Cel mai puternic Lamborghini este acum și mai puternic

img_0371
Noul super-bolid de la Lamborghini se arată pregătit de luptă: un design nou-nouț, tracțiune integrală și performanțe îmbunătățite, toate acestea sunt atuuri cu care noul Aventador va sosi pe piață anul viitor.

Producătorul de automobile sport, Lamborghini, a anunțat că va lansa o variantă facelift pentru modelul Aventador. Noua generație de automobile sport va purta pe viitor litera S în denumire.

În primăvara anului 2017 noul model va veni pe piață pentru un preț de 335.050 euro și va deveni de asemenea primul automobil de serie de la Lamborghini care rulează cu tracțiune integrală. Compania italiană a umblat la designul frontal și posterior al automobilului, pentru a îmbunătăți caracteristicile aerodinamice ale acestuia.

Difuzorul din spate este disponibil și în variantă de carbon. Și suspensia a fost modificată de ingineri, la fel ca și performanțele motorului aspirat V12. Acesta produce acum cu 40 de cai putere mai mult, pentru un total de 740 CP la 8400 de rotații pe minut. Cuplul maxim este cotat la 690 newtonmetri, anunță producătorul. Astfel că Aventador S va fi capabil să atingă 100km/h în 2,9 secunde și o viteză maximă de 350 km/h.

Șoferul poate alege între diferite moduri de condus, de la comfort la un comportament asemănător mașinilor de curse, aceste moduri modificând parametri de la suspensie, motor, transmisie, tracțiune sau direcție.

http://www.n-tv.de/auto/Staerkster-Lamborghini-ist-jetzt-noch-staerker-article19413941.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 18