Cele 7 calități ale oamenilor fermecători

QualitiesofCharmingPeople

Știi tipul. El este echilibrat. El este încrezător. Iar când le vorbește oamenilor, o face cu o voce puternică măsurată, cu un ton relaxat și cuvintele lui sunt bine alese. Chiar și aspectul său clasic, dar subevaluat pare să-i fixeze pe cei din jurul său. Tipul ăsta are ceva! Dar, ce este? Ce fac aceste personalități sa te inspire si sa te atragă la ei? Este un vorbitor desavarsit sau este proiectarea unei imagini atractive, interesante? De fapt, este vorba despre toate acestea și multe altele.

Este carisma. Dar, iată definiția: Carisma este abilitatea de a-i influența pozitiv pe alții, prin conectarea cu ei fizic, emotional si intelectual.

Dar, spre deosebire de înțelepciunea populară, carisma nu este ceva cu ce te-ai născut, ca având ochi albaștri sau păr castaniu. In schimb, cred că personalitățile noastre constau, să spunem, dintr-o serie de recipiente, cum ar fi cupe sau pahare. Unele sunt aproape goale, unele pline ochi, dar altele sunt parțial umplute în grade diferite. Împreună, ele constituie potențialul nostru carismatic. Urmatoarele sunt cele șapte calități ale unei persoane carismatice:

1.Ei stiu sa se faca intelesi

Ai stiut ca inconștient trimiti semnale altora? Este mesajul tău tăcut. Poate că ii privesti în ochi, sau poate ca iţi privesti pantofii când le vorbești. Toate acestea dau formă imagiinii tale.

  1. Ei sunt convingători.

Toată lumea le înțelege mesajul, deoarece oamenii carismatici pot transpune idei complexe în mesaje simple.

  1. Sunt vorbitori buni

Este posibil să ai un million de idei teribile, dar vei ști aplica dacă nu le poti articula? Ai o abilitate înnăscută de a vorbi bine și de a comunica.

  1. Ei sunt buni ascultători.

Rareori învățată și in mod rar practicată, ascultarea este, totuși, o cheie pentru a comunica și ai face pe alții să se simtă speciali în prezenta ta.

  1. Ei sunt conștienți de spațiu și timp.

Din nou, deși sunt adesea trecute cu vederea, utilizarea teritoriilor spațiale și temporale pot face sau rupe relații.

  1. Se adaptează cu ușurință la alții.

Construirea unei legaturi înseamnă înțelegerea personalități altor oameni, dupa care adaptand propriul comportament pentru a crește compatibilitatea.

  1. Ei au idei mari.

Indiferent de cât de puternic și convingător esti in vorbire, sau in conectarea cu alte persoane, sau cât de bun ascultator esti, tot trebuie să ai ceva de spus … sau vei fi doar un cochilie goală.

http://www.success.com/article/7-qualities-of-the-most-charming-people

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =