Cele mai ieftine căști Magic Leap vor costa cât un smartphone de top


Magic Leap are planuri pentru a lansa ediții multiple ale ochelarilor săi de realitate augmentată, orientate către diferite nivele ale consumatorilor sau profesioniștilor, iar cele mai ieftine căști încep ca preț de la nivelul telefoanelor mobile high-end, spune președintele companiei și CEO, Rony Abovitz.

Acesta a declarat în cadrul unui interviu că această informație este doar pentru delimitarea unor grupe de clienți, compania nu intenționează să rămână cu un singur produs pe termen lung. Abovitz spune că Magic Leap One, un „Creator`s Edition” a căștilor care se preusupune că se vor lansa pe piață în acest an, se va poziționa ca preț în mijlocul gamei Magic Leap.

Magic Leap nu a dezvăluit deocamdată indicii privind prețul lui Magic Leap One sau a altor căști din oferta lor. Dar termenul de “mass-market” nu înseamnă că va fi ieftin. Abovitz nu a precizat clar la ce fel de terminale se referă prin această remarcă, dar nu s-a sfiit să facă o comparație cu noul iPhone, care costă 1000 de dolari sau mai mult. Rapoartele anterioare au plasat prețul lui Magic Leap One undeva între 1500 și 2000 de dolari. Microsoft vinde în prezent kit-ul de dezvoltare pentru HoloLens la 3000 de dolari.

Abovitz spune că, costurile ridicate sunt justificate pe termen lung, o cască Magic Leap poate înlocui telefoanele, televizorul, laptop-ul, tableta, deci o economie generală de mai multe mii de dolari. Acesta a declarat anterior pentru cei de la Rolling Stone că, căștile Magic Leap vor avea prețuri apropiate de cele ale unui computer artizanal din gama premium.

Magic Leap este în mod tradițional o companie secretoasă, dar s-a deschis destul de mult în ultimele luni, oferind informații cu privire la planurile sale de a livra primul produs pentru consumatori. A dezvăluit de asemenea detaliile unui parteneriat cu NBA, anunțat împreună cu o mărturie video de la un jucător retras din activitate – Shaquille O’Neal – care poartă ceea ce pare a fi cea mai mare versiune de ochelari Magic Leap existentă.

https://www.theverge.com/2018/2/13/17010360/magic-leap-rony-abovitz-code-media-interview-pricing-tiers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 29