Cele mai scumpe orașe de pe litoralul Marii Britanii

_89831461_sandbankspa
Cel mai scump oraș la malul mării din Marea Britanie este in Sandbanks Dorset, cu prețul mediu al unei case la aproape 665.000 de lire, a scos la iveala un raport. Salcombe în Devon, unde o locuinta costa in medie 539,950 de lire, a ocupat pozitia a doua. Opt dintre primele 10 cele mai scumpe orașe de pe litoral se gasesc în sud-vestul Angliei. Cel mai puțin costisitor a fost Port Bannatyne pe Insula Bute, unde prețul mediu al unei case se ridica la 77,132 de lire.

North Berwick a devenit cel mai scump oras al Scotiei la malul marii, potrivit unui raport al Bank of Scotland, care spune că prețul mediu al unei casa este 327,124 lire.

Padstow, Dartmouth, Fowey, St Mawes și Wadebridge în sud-vestul Angliei se gasesc toate pe lista cu cele mai mari valori de proprietate. Scoția a dominat lista celor mai mici orașe scumpe de pe litoral. Lista a inclus Port Bannatyne, Girvan, Campbeltown, Stranraer, Invergordon și Rothesay. Aproximativ opt proprietăți pot fi cumpărate Port Bannatyne pentru prețul mediu al unei case în Sandbanks.

Most expensive UK seaside towns named – BBC News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 12