CENTURA,.. AUCHAN

graffiti-e1348928260735CENTURA ORADIEI, AUCHAN ORADEA, RDS DE BRASOV, MARIJUANA DE BIHOR

CENTURA ORADIEI

Finanţările europene se vor asocia cu regiunile în exerciţiul bugetar 2014 – 2020, în funcţie de gradul de interes regional. In acest sens s-au creat doua proiecte,  care daca cei doi sunt destepti, si pot fi, musai, e posibil ca proiectul primarului de Oradea, CENTURA METROPOLITANA cu sprijinul comunelor limitrofe, membre în ZMO dar si ideea conturată de  Consiliul Judeţean de modernizare a drumurilor judetene si interconectarea lor sa obtina impreuna finantarea mult dorita.Noi oamenii de afaceri suntem gata sa punem umarul pentru a sprijini demersurile cuvenite.

MARIJUANA DE BIHOR, O NOUA AFACERE ?

„Solicit dezincriminarea consumului, a posesiei şi a distribuţiei marijuanei”, cere dl Vuşcan, in poziţia sa personală, nu a partidului sau.

Aduce ca argument poziţia formulată de o Comisie globală privind politica drogurilor, cu membrii “unu si unu”, fostul secretar general ONU, Kofi Annan, alături de foşti demnitari americani, ex-preşedinţii Columbiei, Braziliei şi Mexicului, ex-premierul Greciei, scriitorul Mario Varga Llosa şi magnatul Richard Branson. Războiul global anti-drog a fost pierdut şi se susţine că, în loc să-i pedepesească pe consumatorii „care nu le fac rău altora”, guvernele lumii ar trebui să înceteze incriminarea folosirii drogurilor prin experimentarea de noi  modele legale ce ar sabota cartelurile traficanţilor de droguri, oferind, în schimb, servicii de tratament pentru consumatorii de droguri aflaţi în nevoie.

RCS&RDS LA BRASOV

RCS&RDS,  a cumpărat de la familia Sirian compania TVS Braşov, staţia TV ce va deveni logic si evident, Digi 24 Braşov! In Oradea Teszari a cumpărat anul trecut şi TVS Oradea, care a devenit postul Digi 24 Oradea.

AUCHAN ORADEA

Grupul francez Auchan, care în toamna acestui an a finalizat cea mai importantă tranzacţie din retailul local, prin preluarea a 20 de magazine Real, va redeschide joi dimineaţă fostul hipermarket al companiei germane din zona Pallady BUCURESTI, prima unitate din cele cumpărate pe care francezii şi-au montat sigla.Nici Oradea nu scapa astfel ca in paralel cu procesul de transformare a magazinului din Pallady, Auchan a demarat campaniile de soldari din municipiul nostru şi în magazinele Real din Braşov,  şi cartierul bucureştean Vitan, următoarele unităţi pe care compania franceză le va aduce sub brandul Auchan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 64