LICITATII ANULATE

3pasaje-600x329

LICITATII ANULATE

                       Ieri primaria orădeană a hotarit ca procedurile de licitaţie pentru construcţia pasajelor supraterane de pe şoseaua de centură sa fie anulate urmare faptului ca numărul de clarificări solicitate de potenţialii ofertanţi este foarte mare.

                       „Amenajare intersecţie prin pasaj denivelat între drumul de centură al Municipiului Oradea şi drumul naţional DN 76 Deva-Oradea” şi „Amenajare intersecţie prin pasaj denivelat între drumul de centură al Municipiului Oradea şi drumul naţional DN 79 Arad-Oradea” ca si anunturi au fost publicate în sistemul de achiziţii publice la începutul lunii ianuarie 2014. Ofertele ar fi trebuit depuse până în 31 ianuarie, ora 9:00 pentru pasajul de pe DN 76, respectiv 3 februarie, ora 9:00 pentru pasajul de pe DN 79. „Estimăm reluarea procedurilor de achiziţie pentru pasajele supraterane pe DN 76 şi DN 79 până la mijlocul lunii februarie 2014″, a afirmat directorul executiv Mircea Ghitea de la Direcţia Tehnică a Primăriei Oradea.
Valoarea lucrărilor pentru pasajul de pe DN 76 Deva – Oradea respectiv pentru cel de pe DN 79 Arad-Oradea este de circa de 19 mil RON fiecare. Fondurile pentru realizarea contractelor de achiziţie sunt asigurate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 – Axa prioritară 1.

—————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile

Am oprit masina pe centura si o fata s-a apropiat facandu-mi semn.

Deschid geamul si o intreb:
-Cat?
-20 de lei!
Ieftin! ma gandeam eu…
I-am intins 20 de lei si nenorocita mi-a dat 2 cutii de pocnitori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =