CEO-ul Lufthansa stă pe poziție

Noch keine Entscheidung zu Arbeitsniederlegungen

CEO-ul Lufthansa stă pe poziție
Șeful companiei aeriene germane, Spohr, spune că pur și simplu nu își pot permite ca piloții lor să se pensioneze anticipat. Miliarde se cheltuiesc deja pe aeronave noi și menținerea sistemului de pensii,detrmina ca piloții sa continue să amenințe cu greva.

CEO-ul Lufthansa, Carsten Spohr aderă o poziție solidă în fața piloților greviști ai grupului. Acesta a declarat la un eveniment de management că, compania se mândrește cu piloții pe care îi are, aceștia sunt fără îndoială cei mai buni piloți și aceștia reprezintă zilnic brandul lor într-un mod remarcabil în întreaga lume. Dar compania sa trebuie de asemenea să supraviețuiască pe termen lung.

Este pentru prima dată când Spohr se manifestă în disputa actuală de muncă cu 5400 de piloți ai grupului. Directorul executiv en-titre timp de patru luni subliniează prin declarații una din problemele principale ale Lufthansa. Având în vedere concurența acerbă din partea companiilor aeriene low-cost Ryanair și Easyjet în Europa, precum și companiile aeriene de stat din regiunea golfului, precum Emirates, Lufthansa câștigă cu greu orice bani, în special din cursele pe distanțe lungi.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lufthansa-Chef-bleibt-im-Tarifstreit-hart-article13533791.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 53