CEO-ul Yahoo, Marissa Mayer ingrijorată cu privire la locul ei de muncă

marissa-mayer-yahoo

Marissa Mayer trăieşte cu speranța că îşi va păstra slujba ca director executiv la Yahoo pentru cel puțin încă un an, pe fondul problemelor in crestere ale comapaniei si pregătindu-se pentru o posibilă vânzare. Fosta angajată a Google are un plan de transformare și vrea să rămână pentru a viziona revigorarea companiei.

In timpul unui interviu pentru PBS Charlie Rose Show, CEO-ul Yahoo Marissa Mayer a declareat că se aşteaptă sa conducă compania timp de cel puțin încă un an, și ar dori să vadă o transformare a Yahoo ca urmare a planului pe care il are. În luna februarie, Yahoo a fost de acord să vorbească despre o posibilă achiziție, și a împărtăşit planul de transformare anunțând performanța companiei pentru 2015.

Compania a purtat o discutie cu potențialii pretendenti, inclusiv Verizon Communications, TPG, KKR & Co, IAC /I nteractiv și Time. Cu toate acestea, Mayer consideră că Yahoo va reveni la o creștere “modestă și accelerată” în 2017-2018, în conformitate cu planul ei de transformare. Ca parte a noii strategii, compania va simplifica portofoliul de produse la trei platforme : căutare, e-mail și Tumblr, pe lângă platformele specifice de știri, sport, finanțe și stil de viață.

http://www.ibtimes.co.uk/yahoo-ceo-marissa-mayer-worries-about-her-job-expects-continue-year-1549090

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 32 =