Cererea de Model 3 ar putea ajunge la 700.000 de unități pe an

Urmărind trendul dezvoltării rapide a producției Tesla după lansarea Model 3, CEO-ul companiei, Elon Musk a spus că el crede că cererea ar putea atinge într-o zi pragul de 700.000 de unități pe an.

Musk a făcut declarația în cadrul unei conferințe telefonice pe care a avut-o cu acționarii pentru a discuta anunțul de ieri de oferire de bonduri, spun cei de la The Street. Antreprenorul a mai avut estimări anterioare cu privire la un volum anual de producție de circa 500.000 de unități.

Banii sunt investiți constant în inovație, indiferent că publicul știe despre asta sau nu, spune James Albertine de la Consumer Edge Research LLC. Piața va căuta să acorde mai mult capital companiilor inovative, pe măsură ce acestea se dezvoltă, iar Tesla este clar că se descurcă bine la acest capitol.

Musk urmărește să producă mașini la o rată de 500.000 de unități pe an până la finalul lui 2018. Anul trecut compania a produs 84.000 de vehicule, un spor de 64% față de anul 2015. Acest lucru vine pe urma veștilor de ieri despre Tesla care caută să emită bonduri în valoare de 1,5 miliarde de dolari, pentru a susține dezvoltarea exponențială a producției de Model 3.

Tesla intenționează să folosească veniturile nete din această ofertă pentru a întări și mai mult bilanțul financiar în perioada dezvoltării rapide a producției Model 3, dar și pentru alte scopuri generale, a declarat compania într-o declarație pregătită anterior. Este pentru prima dată când compania vinde bonduri non-convertibile.

http://www.teslarati.com/tesla-demand-700000-model-3-cars-per-year/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 38