Cerseala romaneasca eliminata cu idei suedeze

Sweden+3

In Suedia, trei oameni de afaceri, cu initiativa dar si cu “mintea odihnita” si nu hartuita de felul cum sa plateasca tot felul de taxe ale guvernului, au gasit o solutie eleganta de a integra in munca, cersetorii romani din orasul Göteborg din vestul Suediei. Si aceasta fara vri-un fond european.

Snapshot 2014-08-16 10-54-54

Rosie și Staffan Erixon impreuna cu  Leif Eriksson au fondat o organizație non profit  pentru a oferi cerșetorilor migranți din UE o alternativă de a participa mai activ în comunitate.

“Cel pe care îi numim “cerșetor” nu este cu adevărat un cerșetor, dar are atribuita aceasta identitate, din nefericire. Există oameni care sunt intradevar, într-o situație disperată”, spune Leif Eriksson.Proiectul a demarat la 1 august și are scopul de  a pune migranți din UE la muncă, pentru ca chiar daca ii trimitem in tara lor oricum vor reveni.

images

“Acestia dorm pe stradă și pe sub poduri, chiar și în timpul iernii, vor, deveni bolnavi, nu au acces la îngrijire medicală, și vreau să fie în stare să supraviețuiască nu ca cerșetor sau criminal”, spune Leif Eriksson.Staffan Erixon, initiatorul proiectului: ”Nu e bine sa vezi oamenii stand in strada in fiecare zi. Vrem sa demonstram ca acesti oameni vor sa munceasca” Solutia este foarte simpla, cine le da bani de mila, poate cumpara acum de la ei o insigna, ajutandu-i astfel sa isi schimbe viata. Insignele au pretul de  2 euro, iar jumatate din bani raman la cei care le vand. Nu e mult, dar e un inceput.

goteborg Paddan Canal Boat Tour

Staffan Erixon spune ca exista companii care vor sa-i ajute cu locuri de munca si salarii adevarate, initiativa sa lansata la 1 august incepind sa dea deja rezultate la doar doua saptamini de la start.Până în prezent, doisprezece oameni  lucrează far a mai fi cerșetori, iar cincizeci sunt in asteptare pentru a obține un loc de munca.

“Cerșitul este într-adevăr ultima opțiune pentru a obține o suma de bani pentru familia sa. Ei aleg să cerșească pentru ca nu au oalta optiune oferita-acum au sipot beneficia de aceasta pentru ca noi suntemconvinsi ca chiar doresc sa munceasca”, spune Rosie Erixon.

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile……Un matrimoniu suedez, amandoi blonzi si cu ochi albastri, cu parintii blonzi si cu ochi albastri, cu cei opt bunici blonzi si cu och albastri, au un copil cu pielea neagra, parul carliontat, si ochii negri ca gandacii.

Tatal neincrezator, face proba de paternitate, si medicul ii confirma ca copilul este al lui.

La protestele tatalui, care nu voia nici in ruptul capului sa inteleaga, medicul explica:
– Avem in fata un caz evident de sindrom Kodak!

Vagin larg, penis subtire, intra lumina si se voaleaza filmul!

goeteborg-golo-192690

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5