CET IN TREND s.a.

Piata_Unirii_OradeaCET IN TREND s.a. (si alte evenimenta de ieri)

Pentru mediul de afaceri privat din Romania, intrarea voluntara in insolventa a devenit deja o moda,un trend, in ultimii trei,patru ani.Cu datorii scadente de peste 60 milioane de euro, cu conturile blocate, evident activitatea sedesfasoara foarte greu.In consecinta, probabil cu gandul reorganizarii judiciare, CET-ul s-a impacat cu ideea protectiei sub legea insolventei si printr-un administrator cu expierenta in relatia cu companii mari, Casa de insolventa Transilvania, va incerca mentinerea furnizarii serviciilor catre oradeni, prin reorganizare judiciara-vom vedea viabilitatea planului.

Obeliscul si tot ce s-a gandit  si mai ales, comentat, cu referire la Piata Unirii, se pare ca intra in stand by.Si aci viitorul mai mult sau mai putin apropiat va trebui sa ne releve o solutie acceptata de toti.Cum, simplu, cu profesionalism.

Linistea anticipata a unei decizii s-a confirmat ieri in Consiliul local cand cu unanimitate de voturi, s-a aprobat schimbarea denumirii Pieţei Independenţei în Piaţa Emanuil Gojdu. Motivul:”Emanuil Gojdu a fost o personalitate de prim rang a vieţii social-politice româneşti, iar urmaşii lui trebuie să lase un însemn pentru posteritate în Oradea”, se zice in comunicatul Primariei.

Pe partea cealalta, adica a Consiliului Judetean, convocarea firmelor pentru a fi consultate in privinta dezvoltarii judetului Bihor, se pare ca numarul de opt prezente nu a fost chiar cel suficient.Poate vremea de afara si luna august nu au fost cele mai potrivite pentru discutarea unei astfel de problema foarte serioasa.

Tot ieri, echipa lui Hagi a invins echipa veteranilor bihoreni.Nu acest aspect e important, ci faptul ca obiectivul actiunii caritabile s-a implinit.Citeva mii de  de oradeni au  contribuit la incercarea de salvare a unui copil bolnav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1