Cetățeni americani nervoși dau în judecată Apple

Wer-den-Zugangscode-nicht-kennt-hat-laut-Apple-keine-Chance-das-iPhone-zu-entsperren

Apple este amenințată de repercusiuni legale. Pentru că modelele iPhone 6 și iPhone 6 Plus prezintă din nou probleme la display, iar concernul neagă că aceste reparații s-ar putea efectua pe bază de garanție, mai mulți cetățeni americani recurg la procese.

Proprietarii de iPhone 6 sau iPhone 6 Plus dau în judecată concernul american Apple. Aceștia se confruntă în număr mare cu probleme la display-urile telefoanelor, arată informații din dosarele depuse, iar problema face ca în multe cazuri telefonul să nu mai poată fi utilizat.

Proprietarii telefoanelor pregătesc un proces colectiv de amploare în Statele Unite. Aceștia acuză compania Apple că ar fi știut de multă vreme despre defect. Concernul de tehnologie ar fi refuzat să efectueze reparațiile. Aceștia cer despăgubiri, dar valoarea lor nu a fost făcută publică. Apple nu a dorit să ofere informații pe marginea acestui subiect.

Deja de săptămâna trecută site-ul web de reparații, iFixit, a raportat despre existența problemei. Este vorba despre apariția unei benzi pâlpâitoare de culoare gri în partea superioară a ecranului. Acesta este primul simptom, după care ecranul ajunge să nu mai reacționeze. Apple a vândut în primele nouă luni ale anului comercial curent 166 de milioane de iPhone-uri. El este cel mai important produs al companiei, care creează peste jumătate din cifra de afaceri.

Deja fanii iPhone se uită cu mare interes către data de 7 septembrie, când cei de la Apple vor lansa noul model din serie renumită și mult apreciată de smartphone-uri. Aceștia se așteaptă ca noul iPhone să păstreze pentru al treilea an consecutiv aspectul iPhone 6. În schimb tehnologia din el va fi una cu totul nouă. Se speculează de asemenea că Apple va renunța complet la clasica mufă de jack pentru căști și în locul acesteia va utiliza o conexiune fără fir sau una digitală, prin aceeași conexiune prin care telefonul este pus și la încărcat.

Cu noile versiuni Apple va încerca să își promoveze vânzările de smartphone-uri. Competiția acerbă, cerințele legale din partea Chinei, piață importantă pentru cei de la Apple și tendința utilizatorilor de a utiliza tot mai mult un dispozitiv de acest gen, fac ca afacerile Apple să meargă tot mai slab în ultima vreme.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Genervte-US-Buerger-verklagen-Apple-article18523886.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 13