CET,TANARI,BIROU

cet externalizeazaCET-UL DA REMIZA

Prin decizia CL adoptata cu 18 voturi, CET urmează să dea în chirie 8,5 kilometri de linie ferată, remiza de locomotive, locomotivele, cabina de veghetori şi tunelul de dezgheţ.Actiunea are drept scop reducerea cheltuielilor Electrocentrale, sens in care compania care va prelua acest serviciu va trebui să îşi asume prin contract preluarea, în aceleaşi condiţii şi pentru minim şase luni, a celor 15 angajaţi ai CET care se ocupă în prezent de manevra vagoanelor de combustibil în incinta centralei.

MONOPOL SUSPECT

Consilierii locali au aprobat scoaterea la licitaţie a terenului aferent pentru mai multe chioşcuri de flori de pe raza municipiului. Numărul exact şi amplasamentul acestora vor fi reglementate  printr-o dispoziţie a primarului Ilie Bolojan.Masura e luatapentru  îmbunătăţirea aspectului oraşului, întrucât, cu excepţia locaţiei de lângă Primărie, toate vânzările de flori în aer liber se desfăşoară la tarabe-lucru bun.Dar ce e in neregula e faptul ca desi  atribuirea amplasamentelor se va face pe bază de licitaţie publică pornind de la un tarif minim de 2,2 lei pe metru pătrat pe zi, câştigătorii licitaţiei se vor obliga să monteze pe amplasamentul câştigat chioşcuri de tip Tanari, de culoare verde. În schimbul investiţiei consistente, întreprinzătorul va încheia cu Primăria un contract de concesiune a terenului pentru 15 ani.

LOCUINTA BIROU

Consiliul Local a hotărât vineri, transformarea imobilelor cu destinaţie de locuinţă pe care le deţine în centrul oraşului în spaţii cu altă destinaţie, adica birouri. “Modificarea se va face doar după eliberarea locuinţei pe cale naturală prin mutarea sau decesul chiriaşului şi doar cu condiţia ca noul proprietar să se ocupe în cel mult doi ani de la achiziţonarea apartamentului de reabilitarea faţadei clădirii’ spune edilul.Primele spaţii care îşi vor schimba destinaţia sunt  trei apartamente din strada Vasile Alecsandri, o locuinţă din strada Şcoalelor şi una din strada Armatei Române.

———————————————————————————————————————————————————————————

Smile01-1dg3fzc…..nu stiu cat de cinstit e totul in hotaririle de mai sus, dar ne lamureste Aladin….

Aladin, in fata Casei Albe, cu lampa-n mana, cauta de zor. Iese Obama:
– Ce cauti Aladine?
– Caut Cinstea si Onoarea!
– Du-te ma la rusi nu-ti mai pierde vremea pe aici.
In fata Kremlinului, Aladin cauta de zor. Iese Putin:
– Ce cauti Aladine?
– Caut Cinstea si Onoarea!
– Du-te ma la romani nu-ti mai pierde vremea pe aici.
In fata Casei Poporului, Aladin cauta de zor. Iese Basescu:
– Ce cauti Aladine?
– Imi caut lampa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 29