Chevrolet Bolt 2018 – același preț, aceeași autonomie

Vânzările de Chevrolet Bolt EV cresc lună de lună, iar cumpărătorii sunt inevitabili curioși cu privire la orice fel de schimbări pentru modelul anului 2018. Informația a ieșit la iveală, iar cumpărătorii vor afla că modelul 2018 este practic același lucru ca și cel din 2017, cu două excepții.

Chevy a schimbat volanul încălzit și a făcut schimbări foarte minore la interior. Bolt EV 2018 rămâne un hatchback cu cinci uși care este catalogat la 385 kilometri de către EPA, cu un preț de bază de 37.495$, cu taxe incluse. Bateria sa pe bază de litiu-ion cu o capacitate de 60 kWh, montată sub podeaua habitaclului, pune în mișcare un motor electric cu o putere de 150 kilowați (200 cai putere) care propulsează roțile frontale.

Prima schimbare ar fi că Chevy a schimbat volanul cu încălzire manuală cu unul care este controlat automat de către electronica din mașină, pe baza temperaturii din habitaclu, dar și alți factori. A doua schimbare ar fi că, compania a eliminat compartimentul pentru hărți de pe spatele scaunelor frontale. Iar astea sunt cam toate schimbările pe care americanii le-au făcut la vehiculul lor electric, restul specificațiilor și prețul rămân la fel.

Un port de încărcare rapidă de tip DC rămâne în continuare o opțiune care costă 750 de dolari, indiferent ce nivel de echipare se alege. Încărcătorul standard de la bord este certificat la 7,2 kilowați, însemnând că o încărcare completă la 240 de volți va dura circa nouă ore.

Bolt EV este certificat în continuare la 119 MPGe, ocupând poziția a cincea printre toate automobilele electrice după Hyundai Ioniq Electric (136 MPGe), Toyota Prius Prime (133 MPGe), Tesla Model 3 (126 MPGe) și versiunea de 81 de mile a BMW i3 (124 MPGe). MPGe reprezintă echivalentul electric al estimării americane “Miles-per-Gallon”, o măsură care arată cât poate călători un vehicul electric cu cantitatea de energie conținută într-un galon de benzină.

http://www.greencarreports.com/news/1113588_2018-chevrolet-bolt-ev-minimal-changes-same-range-and-price

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 12