chevron scade

3-format3

Chevron dezamăgește pe piață
Afacerile cu petrol obișnuiau să meargă mult mai bine. Gigantul de materii prime Chevron resimte în primele trei luni ale acestui an efecte nedorite. Rezultatele sunt cu mult sub nivelul de anul trecut.

Scăderea prețurilor de vânzare și producția în scădere a adus pentru gigantul minier american Chevron a scădere semnificativă a profiturilor. Excedentul a scăzut cu mai mult de un sfert, până la 4,51 miliarde de dolari (3,2 milioane de euro) în primul trimestru, conform anunțului Chevron la sediul său din San Ramon, California.

Chevron este printre giganții materiilor prime din SUA pe locul 2 în spatele Exxon Mobil. Cu această scădere de 27%, Chevron a dezamăgit în mod clar așteptările pieței. În general, cu toate acestea, raportul intermediar confirmă o tendință care pare să fie valabilă în acest prim trimestru pentru întreaga industrie. Exxon Mobile dar și rivali europeni precum Shell au raportat deja probleme cu profitul. Unele companii încearcă să contracareze cu introducerea de programe suplimentare de economii.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Chevron-enttaeuscht-den-Markt-article12759046.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 89