CHINA LA ORADEA

China_Shanghai_nightCHINA LA ORADEA, PRIN AMBASADORUL SAU, D’NA  Huo Yuzhen

Eveniment de marcă, reprezentativ pentru mediul de afaceri de pe malurile Crişului Repede, Gala „Top Branduri Bihorene” organizată de Federaţia Patronilor Bihor, aduce în prim-planul vieţii publice pe ambasadorul cele mai mari economii din lume, China.

Remarcabil şi poate deloc întâmplător, trei femei de seama, Excelenţa Sa, Dna. Ambasador a Republicii Populare Chineze, Huo Yuzhen, Ambasadoarea culturii româneşti, celebra stea de cinema şi teatru, distinsa Maia Morgenstern precum si cunoscuta realizatoare si prezentatoare TV, Mihaela Tatu vor fi amfitrionii singurului eveniment de business din Bihor.

3 X Femeie – adică exact numele ce a consacrat-o pe micul ecran pe moderatoarea evenimentului Mihaela Tatu!

Maia Morgenstern – este o Ambasadoare în adevăratul sens al cuvântului!
Celebra actriţă română de teatru şi film, născută în Bucureşti într-o familie evreiască, a studiat la Academia de Teatru şi Film între 1981 şi 1985, mai apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ până în 1988, după care s-a consacrat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti. S-a alăturat mai apoi trupei de la Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale”, unde joacă şi astăzi. Printre rolurile remarcabile interpretate pe scena de teatru se numără Lola Lola din Îngerul albastru (Der Blaue Engel) sau Kathleen Hogan în Park Your Car in Harvard Yard. Este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele Balanţa, Cel mai iubit dintre pământeni, Patimile lui Hristos.

În 2010 a fost numită Ambasador pentru Alianţa Civilizaţiilor în România, în 2013 a devenit Ambasadorul concursului national de creatie Shakespeare School Essay Competition, organizat de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie. Recent, în martie 2014 a fost numită Ambasador al turismului românesc, alături de mari sportivi ca: Nadia Comăneci, Dinu Săraru, Dumitru Prunariu, Dan Puric, Ilie Năstase, Oana Pellea, Elisabeta Lipă, Ovidiu Lipan şi Helmuth Duckadam. De 3 x Ambasador!

Felicitări, doamnă Ambasador Maia Morgenstern!

Suntem onoraţi, ca şi asociaţie patronală, să fim gazdă unor astfel de ambasadoare ale frumuseţii, înţelepciunii şi profesionalismului.

Timpul va trece repede deoarece moderatorul excepţional al întâlnirii, doamna Mihaela Tatu, cunoscuta prezentatoare de televiziune promite un eveniment „cu ştaif” plin de încântare, în care să plecăm cu inima plină de bogăţie sufletească.

Evenimentul va avea loc în sala Teatrului Regina Maria din Oradea azi de la ora 19.00. Vor participa oameni de afaceri, politicieni, oameni de cultură şi sport, reprezentanţi ai administraţiei. Se recomandă participarea firmelor din Bihor, indiferent cărei asociaţii profesionale aparţin, în condiţiile rezervării locurilor la nr.de telefon – 0746-366.750.994205

regular_smile……tot despre patroni…..

Seful isi apostrofeaza un angajat:

– Esti cam lenes…

– Sefu’, nu e vina mea. Cand eram copil, aveam un ochi lenes. Afectiunea nu a fost tratata la timp si s-a raspandit in tot corpul!   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 65