CHINA PERMITE VANZAREA CONSOLELOR DE JOCURI

RTX198V8

Sony vrea să mulțumească pe toată lumea

După încheierea interdicției privind vânzarea de console în China, giganții industriei intră pe piață. Cu toate acestea, cerințele guvernului chinez sunt stricte. Iar aceste console reprezintă elita Sony, compania ce are nevoie urgentă de succes.

Gigantul producător japonez de electronice, aflat în dificultate, Sony, vrea să intre pe promițătoarea, dar și dificila piață chineză, cu consolele lor de jocuri video. Compania va stabili două joint-venture cu Shanghai oriental Pearl Group și vrea să producă și să vândă în China console Sony. Ambele societăți ar urma să fie formate în zona de liber schimb a orașului Shanghai.

China a anulat anul trecut în septembrie interdicția de a vinde console de jocuri video, după ce aceasta a fost în vigoare peste un deceniu. Producători precum Sony, Microsoft sau Nintendo au oftat ușuratI atunci. Cu toate acestea, Beijingul a lansat reguli stricte pentru companii ce doresc să vândă în masă aceste console. Așa că aceste companii sunt nevoite să lanseze unități de producție în zona de liber schimb și să negocieze condițiile de marketare. Toate acestea, pe lângă trecerea cu succes de birocrația lungă și anevoioasă necesară pentru a obține permisiunea de vânzare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Sony-will-auch-Chinas-Daddler-begluecken-article12897896.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 50