CHINA SI BIHORUL

 Snapshot 2014-03-09 14-17-32CHINA, BIHORUL SI FPB

Marea Chină face prospecţiuni de afaceri în Bihor asa cum rezulta din comunicatul oficial de mai jos al celui mai important eveniment de BUSINES MONDEN “GALA TOP BRANDURI BIHORENE” din 14 martie 2014.

Cea mai vorbită limbă din lume e chineza, nu datorită răspândirii ci mai ales a faptului că tot al patru-lea cetăţean al Terrei este chinez. Gala Top Branduri Bihorene va avea deosebita onoare de a fi gazda celui de-al doilea ambasador, Excelenţa Sa Doamna HUO Yuzhen, Ambasador al Chinei la Bucureşti.

Importanţa pe care China o alocă Bihorului este evidentă din moment ce delegaţia va avea alţi trei membri, însoţitori ai Excelenţei Sale:  dl. Zhang Zheng,secretar II si translator de limba română, dra. Wang Tong,secretar III, translator limba engleză şi   dl. Zhang Guiping, conducător auto.

În programul vizitei se intenţionează a avea întâlniri cu oficialităţile de la nivelul judeţului Bihor, dl. Prefect Claudiu Pop, Preşedintele C.J.Bihor, dl. Cornel Popa şi de la nivelul local, Primarul Oradiei, dl. Ilie Bolojan. Vor fi vizitate şi câteva obiective turistice reprezentative din Oradea.

Delegaţia este extrem de interesată în a lua legătura cu comunitatea chineză din Oradea, din ce în ce mai numeroasă, motiv pentru care şi-a rezervat un timp special pentru această activitate. Pentru oamenii de afaceri este o oportunitte care o pot folosi in ziua de 14 martie 2014, cand Federatia Patronilor Bihor va invita sa participati la o intilnire cu excelenta sa,doamna ambasador HUO Yuzhen.

—————————————————————————————————————————————————————————-regular_smile……- Când va începe adevărata criză economică?

– Atunci când vor începe chinezii să mănânce cu lingura.

—————————————————————————————————————————————————————————–

Un chinez ajunge în Oradea.
– Bună ziua, unde este Biserica cu luna? îl întreabă chinezul pe un trecător.
– Nu ştiu, că nu sunt de p-aici, zice omul.
Mai încearcă chinezul să întrebe câţiva oameni, dar fără succes.
Într-o intersecţie, găseşte un poliţist care-l îndrumă către Bserica.
– Vă mulţumesc, domnule, zice chinezul cu admiraţie. În sfârşit, am dat şi eu peste un om inteligent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4