CHINEZII S-AU SMECHERIT, CUMPARA DE LA NEMTI FIRME DE SCULE DE MARE PRECIZIE

 

RTX12BMFChinezii iau Schumag
Reputația excelentă a manoperei germane atrage oameni interesați din Orientul Îndepărtat. Specialiști precum Schumag AG sunt comori pline cu experiență. Un investitor din Hangzhou vrea acum să cumpere toate acțiunile Schumag.

Noi influențe asupra IMM-urilor din Germania. Cu producătorul de instrumente de precizie Schumag, o altă societate germană trece sub control chinez. O societate de administrare a activelor deținute de Miaocheng Guo Hangzhou, situată în apropriere de Shanghai va prelua toate acțiunile societății din Aachen, la un preț de cel puțin 1,35 euro pe acțiune. Comparativ cu numărul de 4 milioane de acțiuni ale companiei, aceasta este, prin urmare, evaluată la 5,4 milioane de euro.

Intrarea este aparent favorabilă. Investitorul chinez și-a asigurat deja mai mult de 2 milioane de acțiuni, aproximativ 52,15% din capitalul social al Schumag AG. Pentru aceste acțiuni el plătește, de asemenea, 1,35 euro. Acest Miaocheng Guo deține acum un pachet majoritar în cadrul Schumag, o companie tradițională germană ce produce în principal instrumente auto si de tehniica medicala.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Chinesen-uebernehmen-Schumag-article12990016.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 42