Chinezii se înghesuie la Star Wars

652bc0b8741b8e2579bbf2eaf14ce002În Regatul Mijlociu “forța” se trezește cu câteva săptămâni mai târziu: cel mai nou blockbuster al celor de la Hollywood ajunge în ziua premierei sale din China să înregistreze un rezultat foarte promițător.
Cea mai recentă parte din saga Star Wars a fost lansată cu succes în China. Fix 33 de milioane de dolari a adunat “The Force Awakens” în prima sa zi, a anunțat Disney. La un preț mediu de intrare de cinci dolari, au existat cu toate acestea 6,6 milioane de chinezi care au vizionat continuarea poveștii spațiale, dintr-un total de 1,3 miliarde de cetățeni.

Disney însă nu consideră un start record pe piața chineză. După cum raportează Wirschaftsblatt de la Viena, pelicula science fiction rămâne semnificativ în spatele filmului de acțiune “Fast & Furious 7”, care anul trecut a vândut bilete de 54 de milioane de dolari în ziua lansării sale.

Cea mai nouă aventură cu Harrison Ford în rolul lui Han Solo, Daisy Ridley în rolul lui Rey și Mark Hamill ca Luke Skywalker a fost lansată pentru prima dată în acest weekend pe a doua cea mai mare piață cinematografică din lume. Comportamentul publicului în primele zile după lansare este considerat a fi un indicator în interiorul industriei pentru randamentele ce vor înregistrate în total.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Chinesen-stroemen-in-Star-Wars-article16734941.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 1