Chinezii, următorii cruciați?

RTX12LX5

Chinezii, următorii cruciați?
Vasele maritime nu au doar rolul de a duce mărfuri sau persoane la destinație. Ele sunt chiar locuri de vacanță. Sau cel puțin încearcă să învețe industria croazierelor pentru clasa de mijloc chineză. Aceștia sunt ispitiți cu tot felul de caracteristici. Experții prevăd dezvoltare unei noi piețe în valoare de miliarde de dolari.

Pe clasa de mijloc chineză, aflată în plină dezvoltare, se bazează speranțele mai multor companii internaționale. De asemenea, industria turismului se luptă cu mare efort pentru clientela de miliarde de oameni. Organizatorii de croaziere promit creșteri uriașe ale afacerilor. Chinezii nu sunt însă pe deplin convinși că vasele maritime nu sunt doar mijloace de a ajunge la destinație, ci pot fi folosite și pentru a-ți petrece vacanța. Jiang Yushen, Director General Adjunct al HNA Tourism Cruise Yacht Management, ce aparține grupului HNA Group, a declarat că compatrioții săi nu înțeleg încă foarte clar cum poate folosi un vas pentru petrecerii de vacanțe.

Navele pot fi fi de altfel, foarte luxos echipate, precum giganții industriei, Carnival sau Royal Caribbean Cruises. Managerul de top al Royal Caribbean, Dominic Paul, a declarat că este o mare provocare a transmite acest mesaj către marea masă de oameni. Compania de croazieră a transportat, potrivit proprilor informații, anul trecut peste 300.000 de pasageri din China și înregistrează o rată anuală de creștere de 70%. Rivalul Carnival vrea ca anul viitor să atragă cu 140% mai mulți turiști din Republica Populară decât anul trecut.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Chinesen-sollen-Kreuzfahrer-werden-article13117121.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 54