CHIP-URI DE SUCCES

 

 

infineon

Infineon în sus
Fluectuațiile din industria cip-urilor sunt mai degrabă regulă decât excepție. Prin urrmare, cifrele sunt comparate cu trimestrele anterioare, iar acolo Infineon punctează de două ori. Investitorii reacționează prompt.

Infineon a beneficiat în al doilea trimestru fiscal de o cerere solidă din industrie și arată mai încrezători pentru întregul an. Consiliul de administrație al producătorului de cipuri așteaptă acum pentru întregul an o creștere a vânzărilor și pe valori peste marjele de creștere prognozate. Investitorii se arată mulțumiți, prețurile au crescut brusc cu peste 5% la 8,62 de euro, cel mai ridicat nivel de aproape 4 săptămâni.

Analistul DZ Bank, Harald Schnitzer, a scris într-un comentariu că afacerea este în plină desfășurare, iar compania a beneficiat în continuare de o cerere puternică. Infineon este într-o poziție excelentă de a crește în următoarele trimestre.

Infineon a oferit până acum o creștere a veniturilor de 7 până la 11% și cu o marjă de profit operațională de 11-14%. CU venituri trimestriale de 1,05 miliarde de euro, grupul a depășit așteptările analiștilor și a marcat un profit operațional de 146 milioane de euro. Analiștii se așteptau la doar 129 milioane de euro profit.

În plus față de creșterea vânzărilor, un alt efect pozitiv a fost schimbarea în evaluarea acțiunilor, care a contribuit cu 25 de milioane de euro la rezultat. Din cauza volatilității ridicate în afacerile cu cipuri, influențele economice în industrie sunt comune.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Infineon-ueberrascht-alle-article12735106.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 66