Chrysler Pacifica Plug-In Hybrid Minivan

În anul 2011 portalul Green Car Reports a lansat un premiu anual pentru o mașină nouă, sau o familie de mașini care reprezintă cel mai bun vehicul ecologic introdus în anul respectiv. Nissan Leaf a câștigat în acel an, pentru că a fost singurul vehicul electric propulsat de baterii de pe piață pe care oricine și-l putea permite.

Pe parcursul următorilor șapte ani peste douăzeci de vehicule ce se pot lega la priză pentru reîncărcarea bateriei au fost de asemenea lansate pe piață. Chrysler Pacifica Minivan câștigă titlul anului 2018 datorită faptului că este un vehicul extraordinar și este în același timp singurul minivan cu șapte locuri care are un propulsor electric de tip plug-in care este vândut în SUA în acest an.

Nu doar că oferă toate virtuțiile lăudatului model Chrysler Pacifica, dar oferă o autonomie electrică demnă de nevoile unei lumi reale – de 48 de kilometri în condiții rezonabile – împreună cu o economie mult mai bună de combustibil atunci când operează în stadiul de hibrid.

Acum, pentru prima dată, există un vehicul avantajos ca preț pentru familii ce trăiesc în zone suburbane, care poate transporta până la șapte persoane și bagajele lor, în activități zilnice. Chrsyler Pacifica Hybrid 2018, care în ciuda numelui său se poate lega la priză pentru reîncărcarea pachetului de acumulatori de o capacitate de 16 kilowați-oră, este catalogat de EPA cu o autonomie de 33 de mile (53 de kilometri) în modul complet electric și 32 mile per galon în modul hibrid.

Chrysler a ales să promoveze vehiculul în principal ca și un hibrid convențional, deși unele reclame explică beneficiile operării doar pe energie electrică. Anul acesta va fi oferit pe piață în variantele Touring Plus, Touring L, și Limited, cu un preț de pornire de 43.000 de dolari.

https://www.greencarreports.com/news/1113595_green-car-reports-best-car-to-buy-2018-chrysler-pacifica-hybrid-plug-in-minivan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =