CIA DEVINE SOCIALA, ARE CONT PE FB SI TWITTER

_75365924_ciatweet

CIA are cont pe Facebook şi Twitter
Central Intelligence Agency (CIA) din SUA, a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că şi-a deschis primele conturi oficiale pe Facebook şi Twitter. Agenția de spionaj spune că retelele de socializare îi ajută să se implice mai mult în mod direct cu publicul, iar informațiile neclasificate despre agenție sunt “mai accesibile”. În termen de cinci ore, aceasta a generat deja peste 200.000 de adepți.

Agenția a confirmat vestea lansarii oficiale pe site-urile de rețele sociale, vineri într-un comunicat de presă.”Prin extinderea în aceste platforme, CIA va fi capabilă să se implice mai mult în mod direct cu publicul și să ofere informații cu privire la misiunea CIA, istorie, și alte evoluții”, a declarat directorul CIA, John Brennan.

Adepții pot viziona imagini postate, din artefacte expuse la muzeul a CIA-ului, care nu este deschis pentru public, precum și actualizări pe “World Factbook” – o bază de date de liderii mondiali și hărți. Pe ambele profile de Twitter și Facebook, linia de tag-ul CIA spune: “Suntem prima linie de apărare. Noi realizam ceea ce alții nu pot realiza și mergem unde alții nu pot merge.”CIA are, de asemenea, conturi pe YouTube și Flickr.
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-27745005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 14