Cinci caracteristici ale oamenilor frumosi

Ce face pe cineva frumos? Este cineva care apreciază frumusețea în alte persoane fără nici o gelozie sau mimică. O persoană frumoasă se poate uita la tine și te poate vedea, te acceptă și recunoaște frumusețea și divinitatea din tine. Prezenta lor ii face frumosi. Abilitatea lor de a fi în viață în acel moment și de a aprecia ceea ce văd și simt ii face frumosi.

1. Oamenii frumoși sunt autentici.
O persoană care este autentică în sine este cineva care este multumita de ea insasi . Spiritul lor unic este expus, pentru că nu imită lumea. Ei nu încearcă să fie altcineva. Sunt doar ei. Iti dai seama ca cineva este autentic atunci când există spontaneitate față de lucrurile pe care le spun și acțiunile pe care fac. Reacțiile lor față de lume nu sunt atât de măsurate și calculate. Pentru că atunci când îi vezi pe acești oameni, nu crezi că sunt autentici; Crezi că sunt manipulativi. E greu să ii vezi așa de frumosi, pentru că există un întuneric in jurul lor. Nu esti sigur ca acea persoana este adevarata. Nu esti sigur că are intenții bune. Nu poti sa te conesctezi cu acea persoană, pentru că nu există nimic despre ei care să-ti arate că sunt ei.
Fiecare persoană frumoasă care iti vine in minte, are o caracteristică unică. Nu doar cum își face părul sau ce poartă sau dacă machiajul este perfect. Este ca și cum ar fi ceva despre ei care te face să crezi, si nu stii exact ce este, dar poti spune că sunt autentici, se simt bine cu cine sunt și demonstrează spiritul lor unic și adevărat în lume.

2. Oamenii frumoși sunt interesați de lume.
Ei au o curiozitate despre tine, despre alți oameni și nu sunt doar interesați de lucruri. Este acea curiozitate, acea dragoste pentru învățare, care ii face mai frumosi. Există o conștiință, un interes și o curiozitate despre ei, ceea ce ii face interesanti – pentru că sunt intrigati.

3. Oamenii frumoși sunt pasionați de ceva.
Ei au o pasiune pentru viata, pentru un anumit subiect sau o anumita persoana. Există ceva despre care se vorbește, le place să vorbească – chiar dacă e ceva nesemnificativ. Nu trebuie să fie tot timpul in priza, gesticulând și alergând. Ei trebuie să fie ei înșiși, dar trebuie să fie atât de interesați de ceva care atunci când o transmit, vine cu o energie reală.

4. Oamenii frumosi sunt optimisti.
Persoanele care nu sunt atractive sunt găurile negre. Acești oameni au o energie întunecată, care îi sufoca pe toți și îi îneacă în bazine de pesimism. Un pesimist nu este atât de atractiv, nu pentru că credința lor despre lucruri s-ar putea să nu fie buna; ci pentru ca adesea nu au o pasiune pentru ceva pozitiv. Unii oameni sunt pasionați de ură. Când vezi pe cineva care este pasionat și plin de furie, nu-i frumos, e înfricoșător. Este greu să ii respectăm, deoarece nu pot și nici nu vor lua suficientă responsabilitate personală pentru a-și alinia acțiunile, comportamentele și emoțiile în moduri care îi susțin pe alții, in situațiile care trebuie să le gestioneze.
Unii oameni sunt inițial atrași de ei pentru că vad o formă de pasiune, dar apoi descoperă că pasiunea este atașată unei expresii negative. Pasiunea atașată la exprimarea negativă se reîncelează și nu este atrăgătoare.

5. Oamenii frumoși au o misiune.
Din aceasta cauza, oamenii cu o cauză sau o misiune, voluntari care sunt pasionați de ceva, sunt frumoși . Ei fac din suflet ceva care simt ca ajuta, face bine și ofera. Sunt interesați să ajute alți oameni. Sunt oameni frumoși. Nu contează dimensiunea, forma sau fundalul; Este vorba doar de spiritul lor. Intenția lor este atât de pozitivă.
În primul rând, există o afinitate față de aceste persoane. Există un fel de pasiune pozitivă, o expresie autentică. Și în al doilea rând, există o autenticitate pentru ei, o conștientizare reală a sinelui, o conștientizare a experienței lor, în care ei pot răspunde într-o manieră autentică, reală și spontană pe care o credeți, Wow, ce persoană minunata.

http://www.success.com/videos/youtube/5-characteristics-of-beautiful-people

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 10