Cinci intrebari simple pe care oamenii de succes si le adresează in fiecare zi

 

questions-successful-people-ask-every-day

  1. Ma găsesc eu în locul potrivit?

Dacă nu ai pasiune pentru munca ta, nu vei fi motivat să depășeşti barierele naturale și obstacolele pe care le pune viața în calea succesului. Și chiar dacă ai început cu pasiune, aceasta poate dispărea. Acesta este motivul pentru care este atât de important să verifici în mod curent motivatia ta. Dacă simțiți ca pasiunea ta slabeste si te simti epuizat, o schimbare ar putea fi necesară pentru a reaprinde energia pentru afaceri. Găsirea locului potrivit care te susține emoțional îți va limpezi mintea și iti va da energia de care ai nevoie pentru a reuși.

  1. Învăţ eu din greșelile mele?

Cele mai multe modele de succes includ o multime de eșecuri. Acest lucru e complet normal, chiar și sănătos. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că inveti și faci rareori aceeași greșeală de două ori. Atunci când te-a lovit un blocaj, acordă-ţi timp pentru a evalua ceea ce a mers prost, ceea ce trebuie să se schimbe, și modul în care poţi împiedica să se întâmple în viitor.

  1. Imi depăşesc eu în mod constant propriile limite?

Succesul nu este atins conducând la viteză limita sau bazandu-te pe un anumit model. Poţi fi sigur că oamenii care sunt buni, incearca in mod constant provocarea propriilor limite. Crearea de noi obiective, mai indraznete si incercarea de a le atinge va păstra pasiunea aprinsă și lupta pentru succes. Încearca sa depasesti barierele profesionale și întotdeauna cauta realizarea imposibilului.

  1. Care este planul meu de joc?

În timp ce te provoci pe tine insuti, ar trebui, de asemenea, sa detii harta strategiilor care îţi va permite să devii mai eficient și mai precis. Dacă incerci sa lucrezi mai repede și mai bine, ai nevoie sa dezvolti rutine și procese care iti va permite să faci acest lucru.

  1. Încă mai cred că pot face asta?

Cel mai important ingredient al succesului este credința în tine și in ceea ce lupti. Cele mai înalte ambiții nu reprezinta nimic fără convingerea că poti reusi. Uita-te in oglinda si intreaba-te daca pasiunea care te conduce se potrivesc cu aspiratiile tale. Dacă tu nu crezi că poti face acest lucru, va fi greu să convingi pe oricine altcineva că poți. Trebuie să fii propria ta majoreta înainte de a te astepta ca oricine altcineva să fie.

http://www.success.com/article/5-simple-questions-successful-people-ask-themselves-every-day

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 74 =