Cinci lucruri care te afectează pe tine si viaţa ta

rohn_thingsthataffectyourlife

Stabilirea obiectivelor este o abilitate fantastica ce trebuie dezvoltată, a ști cum să-ţi proiectezi propriul viitor. O viață mai bine trăită este o viață prin design. Nu întâmplător, dar dacă poti începe sa oferi vietii tale dimensiuni, design și culoare, obiective și scop, rezultatele pot fi absolut uimitoare.

Stabilirea obiectivelor îţi oferă șansa de a experimenta puterea imaginației tale. Gandeste-te la asta. Imaginația construiește orașe. Imaginația învinge boala. Imaginația dezvoltă o carieră. Imaginația stabilește relații. Imaginația este acolo unde încep toate valorile tangibile și valorile intangibile. Deci, ce iti trebuie să înveți să faci asta si sa folosesti această resursă puternică.

Exploatând această resursă a imaginației pentru stabilirea obiectivelor presupune contemplare asupra viitorului, să te gandesti asupra zilei de maine, la restul zilei, anului sau a urmatorilor 5 sau 10 ani. Iti poti folosi imaginatia pentru a începe prospectarea viitorului, pentru ceea ce ar putea fi posibil pentru tine.

Dar, înainte de a putea face acest lucru, trebuie să știi cele cinci lucruri primare care ne afectează pe toți, viața noastră și scopurile noastre:

  1. Mediul

Nu strică să aduci o contribuție simplă mediului. Ridica o bucată de gunoi și aruncă-l în tomberon. Dacă toată lumea ar face aceasta, in ce lume buna am putea trai. O contribuție mică nu costă nimic. Dacă toată lumea ar contribui, ce diferenta mare am putea face!

  1. Evenimentele

Evenimente ne afecteaza, fie ca este vorba de unele mici, unele mari, unele personale, unele naționale sau unele la nivel mondial. Gândiți-vă la orice mare eveniment de importanță locală, națională sau globală. Acele tipuri de evenimente ne afectează pe toți. Există evenimente mici. evenimente de zi cu zi, evenimente de familie și evenimente comunitare. Cu toții suntem afectați de evenimente.

  1. Cunoștințele

Suntem afectati de ceea ce știm sau nu știm. Iată o frază bună de retinut: Ignoranta nu este fericire. Ignoranța este tragedie. Ignoranța este devastare. Ignoranta creează lipsă. Ignoranta creeaza boală. Ignoranta it va scurta viata ta. Nu ignoranta inseamna fericire.

  1. Rezultatele

Suntem afectati de rezultate. Fie că este vorba de rezultate financiare, rezultate personale sau rezultate sociale, toți suntem afectați de rezultate. Disciplinele nefacute în viitor, ne vor aduce rezultate slabe. Disciplinele gestionate bine ne dau rezultate bune.

  1. Visele noastre

Suntem afectati de visele noastre, viziunea noastră asupra viitorului.

http://www.success.com/article/rohn-5-things-that-affect-you-and-your-life

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 47 =