Cinci lucruri importante pe care oamenii de succes le ştiu, este o diferență între suferință și luptă.

learnablemindsetsofhighlysuccessfulpeople

  1. Oamenii de succes se cunosc si se acceptă pe ei înşişi.

Aceştia îşi cunosc punctele forte si punctele slabe. Ei se acceptă aşa cum sunt şi lucrează la ceea ce ştiu că le vor aduce succesul. Gândiți-vă la oameni precum Bill Gates sau J.K. Rowling. Ei se acceptă și lucrează cu personalitatea lor introvertită. Nu încearcă să fie ceva ce nu sunt.

  1. Oamenii de succes îşi stabilesc obiectivele corespunzătoare personalităţii lor, valorile, interesele, punctele forte, aptitudinile, misiunea și scopul, care nu se bazează pe impulsuri, stări sau circumstanțe.

Martin Luther King Jr., Maica Tereza, Steve Jobs, Nelson Mandela și Oskar Schindler şi-au trăit viața bazându-se pe ceea ce sunt cu adevărat, pe ceea ce au apreciat, la ceea ce erau buni şi dându-şi seama de care le era misiunea. Unii dintre ei au plătit scump pentru ca şi-au urmat credina. Friedrich Nietzsche pe bună dreptate a spus: “Cel care are de ce să trăiască poate suporta aproape orice şi oricum.”

  1. Oamenii de succes știu că au mult mai mult control asupra traiectoriei vieții lor decât alţii realizează

În același timp, ei înțeleg și acceptă că nu pot controla ceea ce le scoate viaţa in cale, dar sunt conştienţi că pot controla modul în care reacționează la aceste obstacole. Ei știu că pot să anticipeze și să acționeze înaintea celorlalţi. De asemenea știu că, dacă vor continua să muncească vor ajunge în cele din urmă la destinație.

  1. Oamenii de succes acceptă faptul că vor trece prin vremuri dificile.

Vremurile grele fac parte din drumul spre realizările importante. Ei știu că e modul în care funcționează lumea și nu se luptă sau se plâng de acest lucru. Ei știu că este o diferență între suferință și luptă.

  1. Oamenii de succes știu că odată ce ajung la destinația lor, vor găsi o alta.

Din acest motiv, ei acceptă și se bucură de luptă, deoarece ei știu că, călătoria este destinația.

http://www.success.com/blog/5-learnable-mindsets-of-highly-successful-people

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 91