Cinci modalități prin care oamenii de succes preiau controlul asupra vietii

Unele dintre cele mai importante lucruri în viață sunt realizate atunci când avem un sentiment de urgență. Iar unele dintre cele mai mari tensiuni pe care le îndurăm sunt experimentate atunci când suntem bombardați de urgențele vieții. Care este diferența? Este locul controlului. Sunt tensiunile care provin din afara noastră, sau care provin din interior?

Oamenii de succes refuză să nu se foloseasca de puterea lor. Aici sunt cinci lucruri pe care le fac să preia controlul asupra vieții lor:

1. Oamenii de succes creează un sentiment de urgență în ei înșiși.
Ei se trezesc în fiecare zi, cu acel sentiment de urgență în minte. Ei nu creează anxietate, dar creaza sentimentul de urgenta.

2. Oamenii de succes nu confunda activitatea cu realizarea.
Ei înțeleg că atunci cand suntem foarte ocupati putem sa cadem usor in complacere, permițând zilelor sa se scurga fără rezultatele reale pe care ni le dorim. Hai să o numim urgență intenționată.

4. Oamenii de succes stiu ce este important.
Știind ceea ce este important pentru tine creează o claritate. La rândul său acest lucru, reduce stresul. Te ajută să scapi de dezordinea inutila, care te va încetini. Ei înțeleg că totul nu este o opțiune, astfel ei se concentreaza pe lucrul urgent, care are prioritate. Nu există niciodată suficient timp pentru a face totul, dar întotdeauna există suficient timp pentru a face cel mai important lucru.

5. Oamenii de succes asculta vocile potrivite.
Seth Godin avertizează cu privire la ,,trolii’’ din capul nostru. Feriți-vă de ei. Le place să insufle un sentiment de panică. Fi vigilent. Trolul este vocea de nesiguranță și de auto-critica. Nu alimenta trolul. Nu il aproviziona cu mai multe scuze. Nu te certa cu el. Te va face doar sa iti pierzi timpul. Nu încerca să-l contesti. Trolul tău interior este un expert in jurizare. Tu creaza-ti propria urgență și nu lăsa trolii interiori să deraieze aceste intenții bune.

Folosirea unor obiceiuri simple te vor ajuta la evitarea riscurilor grave. Prin crearea propriilor urgente, vei descoperi o putere dobandita asupra vietii tale.

http://www.success.com/article/5-ways-successful-people-take-control-of-life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 72