Cinci moduri de a avea mai multe zile bune la locul de munca

Gândiți-vă la ultima dată când ați avut “cea mai bună zi” la locul de munca. Ce s-a întâmplat?

Iată câteva modalități care va vor ajuta să aveți zile mai bune:

1. Înțelegeti de ce contează munca voastra.
Dacă incepi muncă în fiecare zi, fără să știi cum contribuie aceasta la realizarea obiectivelor echipei, departamentului și organizației, poti simti ca faci totul fără scop real. Chiar dacă stiti clar ca va potriviți în imaginea de ansamblu, discutati cu managerul despre imiportanta voastra in companie. S-ar putea să obtii niște informații de care nu ți-ai dat seama până acum.

2. Cereți oportunități de creștere.
Indiferent dacă este vorba de un curs care predă noi abilități sau misiuni care îți intaresc cunoștințele și abilitățile, cautarea de noi oportunitati arată disponibilitatea ta de a face față noilor provocări. Când aveți o mentalitate de creștere în abordarea vieții și a muncii, puteți învăța din tot ceea ce faceți.

3. Lucrați cu oameni pe care îi placeți și in care aveți încredere.
Lucrul cu o echipă conectată în munca pe care o face este un cadou. Atunci când încrederea este puternică, oamenii sunt mai deschisi la idei, informații și chiar sunt atrasi de provocari. Există un interes colectiv pentru atingerea obiectivelor echipei. Construirea de relații solide pe echipe poate deschide usa spre multe oportunități de creștere. Nu este vorba de a lucra cu cei mai buni prieteni. Este vorba de a lucra cu oameni care vă ajută să fiți mai buni.

4. Fiți încrezători în a fi voi insiva la locul de munca.
Nimeni nu trebuie să se deghizeze intr-un personaj cand intra la locul de munca. Este stresant să-ți ții înapoi părți sau să le ascunzi de teama că nu vei fi acceptat. Există unele dovezi care va pot afecta cariera, dar pot de asemenea să dăuneze companiilor care nu valorifică includerea.

5. Vorbiți atunci când există probleme.
La fel ca anumite aspecte ale vieții noastre, munca poate fi dificilă. Dar nimic nu se va schimba dacă nu incerci sa spui ceva. Înainte de a-ți asuma ca răspunsul la ceea ce vei cere este un nu, discutați despre asta, mai ales dacă intenționați să căutați în altă parte un loc de munca. Aveți nevoie de mai mult timp cu managerul ? Cereti-l! Nu sunteți sigur de ce sa faceti? Intrebati!

Poți avea mai multe zile bune, rămânând autentic, cinstit și curios. Când jucați un rol activ în căutarea oportunităților, a feedback-ului și a informațiilor pe care trebuie să le dezvoltați, veți fi mai conectați cu oamenii din jurul vostru și cu munca voastra și veți investi mai mult în obiectivele pe care le realizați.

http://www.success.com/article/5-ways-to-have-more-best-days-at-work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 9