Cinci moduri pentru a păstra o stare de spirit sănătoasă pe timpul sărbătorilor

healthyholidayhabits

Sărbătorile ar trebui să însemne bucurie si timp petrecut cu familia, nu îngrijorare dacă aceasta a doua ( sau a treia) prăjitură, te va face să o tii minte cand va veni sezonul costumelor de baie. Dar, luarea deciziilor conştiente nu strică și te poate ajuta să eviţi rezoluția de Anul Nou axată pe imaginea ta in timp ce te-ai putea concentra pe rezervarea acelei călătorii pe care o aştepti de mult timp, sau înscrierea la o clasă de pictură.

Iată câteva sfaturi pentru păstrarea unui mod de gândire sănătos în timpul sezonului de sărbătoare. Când ești…

La o petrecere de sărbători

Fie că este vorba de o adunare la birou sau de un schimb de cadouri, fă tot posibilul să mănânci înainte, astfel încât să nu pară că mori de foame. În acest fel vei alege dulciurile pe care le-ai așteptat cu nerăbdare, mai degrabă decât pe cele pe care ai pus ochii de la început.

Găteşti pentru familie

Cu toate că ai putea simţi că este sezonul deliciilor, găteşte acasă, cât mai mult posibil și asigură-te că frigiderul este aprovizionat cu o multime de alternative sanatoase la resturile de piure de cartofi și plăcintă.

Pregăteşti prăjiturile

Dacă îţi place să experimentezi noi rețete de sărbători , evita să fii singurul care gusta din ele.

Te gandesti la bautură

Cocktail-urile de sărbători, cum ar fi lichiorurile cremoase pot reprezenta ambalajul perfect pentru un bum de calorii. Încearcă un martini de afine sau o cafea irlandeză în loc de acestea.

Într-o vacanță tropicală

Micile gustări si de diferite feluri pot fi o mare distracție în timpul călătoriei. Gustă, dar pastreaza o distanta şi opreşte-te la fructe și legume, mancand doar o singură masă indulgentă pe zi.

http://www.success.com/article/5-ways-to-keep-a-healthy-holiday-mindset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 70